Toegankelijk voor een breed publiek

Soms past een website beter dan een beleidsdocument of rapport. Als instrument om een thema toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Korte, heldere teksten en het gebruik van illustraties helpen daarbij. Extra voordeel is dat een website makkelijk actueel te houden is.

Hieronder enkele websites die Licht en Donker Advies heeft gemaakt.

Website Circulariteit Openbare Verlichting

Circulariteit is een van de speerpunten van Licht en Donker Advies. Op deze website gaan wij dieper in op dit onderwerp, met name op de inkoop van armaturen met behulp van de LevensCyclusAnalyse (LCA) en de MilieuKostenIndicator (MKI).

Naar de website

Beeldend beleid donker en licht in het kustgebied - gemeente Veere

Een beeldend beleidsplan, speciaal over donkerte en licht in het kustgebied. Met veel waardevolle informatie en praktische tips. En met directe links naar de brochures over het bewust verlichten van campings en van strandpaviljoens.

Naar de website

Beeldend beleid Openbare Verlichting en Overige Lichtbronnen - voormalige gemeente De Marne

Dit beeldend beleid was geldend in de periode 2017/2018. In 2019 is de gemeente De Marne (met Bedum, Eemsmond en Winsum) gefuseerd tot gemeente Het Hogeland. Ook daarvoor hebben we een beleidsplan openbare verlichting opgesteld.

Naar de website

Website Beeldend Plan

Op deze website leest u alles over beeldende plannen. Dit concept, ontwikkeld door Licht en Donker Advies en winnaar van de Inspiratie Award van OVLNL 2016, helpt u om uw beleid toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

naar de website